Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
programma's

Campus Scholarship Program (CSP)

Wil jij na je eindexamen een tussenjaar in Amerika studeren en zit je nu op het vwo (atheneum, gymnasium of IB)? Meld je dan aan voor het Campus Scholarship Program! Tijdens je gap year ontvang je een studiebeurs vanuit de universiteit. Door het Amerikaanse liberal arts systeem heb je een ruime vakkenkeuze en kun je je studie combineren met sport, dans en muziek. Je woont op de campus waardoor er altijd iemand in de buurt is om iets mee te ondernemen. Je vertrekt in de zomer aansluitend op je eindexamen.

Een tussenjaar in de Verenigde Staten biedt je de mogelijkheid om aan een geaccrediteerde Amerikaanse universiteit van goede kwaliteit te studeren met uitstekende voorzieningen voor internationale studenten. Dankzij het liberal arts systeem kun je een keuze maken uit een groot aanbod van verschillende vakken. Je woont op de campus en omdat je samen studeert, eet en sport maak je snel nieuwe vrienden. Naast je studie is er voldoende tijd om te reizen en het land en de Amerikaanse cultuur te leren kennen. Je doet internationale ervaring op en je kennis van het Engels gaat met sprongen vooruit.

Ervaren medewerkers van het Fulbright Center begeleiden jou en je ouder(s) gedurende het gehele traject; van de aanmelding, de selectie van universiteiten, het verkrijgen van studiebeurzen tot bijeenkomsten ter voorbereiding op je vertrek. Plaatsing is gegarandeerd, je ontvangt een forse reductie van de kosten en minimaal één studiemogelijkheid binnen het opgegeven budget.

Meer weten?

Wil je meer informatie of hebben jij of je ouder(s) vragen? Stuur dan een mail of bel met de programmamedewerker 020-5315938.

Kom naar een informatiebijeenkomst in jouw regio over studeren in Amerika. Je komt dan ook meer te weten over het Campus Scholarship Program. 

Is een gap year in de VS toch niets voor jou? Ontdek via de WilWegWijzer welke alternatieven er zijn.