Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
scholieren

Campus Scholarship Program

Het Campus Scholarship Program is een uniek beurzenprogramma dat al sinds 1947 vwo-schoolverlaters de kans biedt om aan een Amerikaanse universiteit te studeren in het studiejaar aansluitend aan de middelbare school. Het Fulbright Center begeleidt je gedurende het hele proces, van aanmelding bij passende universiteiten, het regelen van studiebeurzen tot bijeenkomsten ter voorbereiding van je vertrek.

Early Application

Voor de snelle beslissers en de vroege aanmelders. Forse reductie van studiekosten. Plaatsing gegarandeerd. Minimaal één studiemogelijkheid binnen het aangegeven budget. Lees verder op de pagina's over Early Application.

Late Application

Voor de minder snelle beslissers en de late aanmelders. Plaatsing gegarandeerd. Forse reductie van kosten. Minimaal één studiemogelijkheid binnen het aangegeven budget. Lees verder op de pagina's over Late Application.

Individual Counseling Service

Voor degenen die meer persoonlijke begeleiding willen, of specifieke behoeften of wensen hebben. Ook voor deelnemers met een dubbele nationaliteit (Nederlandse en Amerikaanse). Het Fulbright Center zorgt voor een persoonlijk studieadviseur. Adviesgesprekken en veel persoonlijke begeleiding. Plaatsing gegarandeerd. Forse reductie van studiekosten in de vorm van beurzen mogelijk. Zie Individual Counseling Service.

Meer weten?

Wil je meer informatie of hebben jij of jouw ouders vragen? Bel 020-5315930 of mail naar csp@fulbright.nl.

Kom naar een informatiebijeenkomst in jouw regio over studeren in Amerika na je vwo. Je kunt dan ook meer te weten komen over het Campus Scholarship Program. Kijk voor meer informatie in onze agenda.