Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
advies

Oefenmateriaal voor de TOEFL- iBT

Wist je dat Nederlandse studenten in Amerika bekend staan om hun hoge scores op de Test of English as a Foreign Language, beter bekend als de TOEFL? Moet je dan nog wel oefenen eigenlijk? Zeker: een goede TOEFL score kan een minder goede score op een algemene toelatingstest als GRE, SAT of ACT ten dele goedmaken. Het Fulbright Center verkoopt daarom tegen een zeer scherpe prijs The Official Guide to the TOEFL Test - Fourth edition met CD-rom, uitgebracht door ETS, de organisatie die de test ontwikkelt.

  Hierin vind je oefenvragen en essay onderwerpen met gedetailleerde antwoorduitleg, strategieën voor elk type vragen, bespreking van alle testonderwerpen, en tips voor de voorbereiding op de iBT test. De bijgeleverde cd rom bevat drie volledige oefentesten. 

  The Official Guide to the TOEFL Test is in het documentatiecentrum van het Fulbright Center aan te schaffen voor € 20,00. Let op: wij accepteren alleen contante betalingen. Je kunt het boek ook per post bestellen voor € 23,50, dit is inclusief verzendkosten.

  Systeemeisen:
  • Windows 2000, Windows XP, Vista 7
  • Mac OS X 10.4.x, 10.5.x, 10.6.x, 10.7.x

  Dit oefenboek is tijdelijk niet leverbaar.

  Bestel dit artikel