Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
home

Nieuws

Vacature programma-assistent

donderdag 31 mei 2018

Het Fulbright Center, ook wel bekend als de Netherlands America Commission for Educational Exchange (NACEE), bevordert wederzijds begrip tussen Nederlanders en Amerikanen door de uitvoering van een aantal uitwisselings- en beurzenprogramma’s op het gebied van onderwijs en wetenschap. Misschien ken je ons al wel van een van onze programma’s. We zijn een kleine non-profit organisatie waar het hard werken is en waar niet één dag hetzelfde is. Onze collega Esther gaat iets nieuws doen en daarom zijn we op zoek naar een 

programma-assistent (m/v)

De medewerker heeft als belangrijkste taak het administratief en organisatorisch ondersteunen van het Campus Scholarship Program en het Educational Advising Center. De ene dag help je met de voorbereiding van selectiegesprekken voor aankomende studenten, de volgende dag help je met de organisatie van een fair. Bekijk de functieomschrijving voor meer informatie.

Functie-eisen
- Uitstekende kennis van het Engels en het Nederlands
- Studie ervaring in de Verenigde Staten
- Een goed ontwikkeld organisatievermogen en het vermogen om te gaan met piekdrukte
- Zorgvuldigheid in het omgaan met vertrouwelijke informatie en integer handelend
- Ervaring hebben met of belangstelling voor (digitale) communicatie is een pré

Wat bieden wij?
Deze startersfunctie biedt je de mogelijkheid werkervaring op te doen in een kleine, dynamische organisatie. Wij verwachten dat deze functie een jaar of twee zal aanspreken voordat je de volgende stap in je loopbaan gaat nemen. We bieden je in eerste instantie een aanstelling voor een jaar voor een dienstverband van 20 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging. Er zijn mogelijkheden om het aantal uren van het dienstverband uit te breiden.

Het Fulbright Center volgt de salarisschalen van de VSNU en heeft deze functie gewaardeerd als een schaal 5 met uitloop naar schaal 6 met een bijbehorend salaris van minimaal € 1.775 en maximaal € 2.647 op fulltime basis (40 uur). Een dertiende maand is onderdeel van het pakket, evenals deelname aan een collectieve pensioenverzekering. Een reiskostentoelage is mogelijk. De inschaling vindt plaats op grond van kennis en ervaring.

Solliciteren
Stuur een sollicitatiebrief en curriculum vitae naar de Executive Director van het Fulbright Center, mw. Mattie Bekink. Dit kan per e-mail naar m.bekink@fulbright.nl of per post naar het Fulbright Center, t.a.v. M. Bekink, Westerdoksdijk 215, 1013 AD te Amsterdam. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Fabienne van den Bor. E-mail: f.vandenbor@fulbright.nl of telefoon: 020-5315930. 

De deadline voor sollicitaties is 1 juli. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 10 of woensdag 11 juli. Voor goede kandidaten die op deze twee data verhinderd zijn kunnen we een andere gespreksdatum bieden.