Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
home

Nieuws

Save the Date!

maandag 16 april 2018

Ben jij een scholier of student die overweegt in 2019 of later naar de VS te gaan voor studie? We weten hoe druk je het hebt! Daarom delen we nu al de data van evenementen die je wellicht interesseren, zodat je die tijd vast kan reserveren in je agenda.

Op vrijdagavond 5 oktober organiseert de Ivy Circle Amsterdam College Night, een mooie kans voor jou en je ouders om in contact te komen met medewerkers van Amerikaanse universiteiten en meer te weten te komen over die dingen die je tegenkomt bij aanmelding en toelating.

Op woensdag 7 november organiseert het EducationUSA Center van het Fulbright Center speciaal voor rechtenstudenten en advocaat-stagiairs voor de vierde maal een avond om decanen en andere vertegenwoordigers van Amerikaanse rechtenfaculteiten te ontmoeten.

Op 23 en 24 november is er voor scholieren en studenten een grote studiebeurs, helemaal gericht op studeren in het buitenland, De BuitenlandBeurs. Het Fulbright Center vind je daar met het Amerikaanse Consulaat Generaal en je kunt beide dagen bij ons terecht met al je vragen over studeren en stagelopen in de VS.