Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
advies

Verkoop boeken en oefentesten

In Amerika heb ik ruim leren denken

Auteur Manon Kolsteren neemt je mee in haar tocht langs studenten en wetenschappers die tussen 1950 en nu voor studie of onderzoek een periode in Amerika verbleven. De interviews en foto's laten zien hoe de wereld veranderde in de afgelopen 65 jaar en alle studenten en wetenschappers, ongeacht het jaartal van vertrek, toch verbonden zijn door hun periode in Amerika. Herkenbaar voor wie zelf in Amerika verbleef voor studie of onderzoek, inspirerend voor wie van plan is dat te gaan doen.


Lees verder

Oefenboek voor de GRE met cd rom

Ben je je aan het aanmelden voor een graduate studie en moet je daarvoor de Graduate Record Examinations, beter bekend als de GRE, afleggen? Dan is het slim om je goed op deze algemene toelatingstest voor te bereiden. Het Fulbright Center verkoopt het oefenboek voor deze test, The Official Guide to the GRE revised General Test. Bij het boek is de Powerprep II CD-Rom met gesimuleerde tests inbegrepen.


Lees verder

Oefenmateriaal voor de TOEFL- iBT

Wist je dat Nederlandse studenten in Amerika bekend staan om hun hoge scores op de Test of English as a Foreign Language, beter bekend als de TOEFL? Moet je dan nog wel oefenen eigenlijk? Zeker: een goede TOEFL score kan een minder goede score op een algemene toelatingstest als GRE, SAT of ACT ten dele goedmaken. Het Fulbright Center verkoopt daarom tegen een zeer scherpe prijs The Official Guide to the TOEFL Test - Fourth edition met CD-rom, uitgebracht door ETS, de organisatie die de test ontwikkelt.


Lees verder