Advies

Als EducationUSA Center bieden we iedereen met belangstelling voor studeren of onderzoek in de VS gratis advies. Wil je na de middelbare school voor een studie(periode) naar de VS of wil je na het behalen van je bacheloropleiding een master of PhD in de VS doen? Kijk onderstaand welke informatie op jou van toepassing is om meer te lezen.

Zomerprogramma

Zit je op de middelbare school of studeer je en heb je belangstelling voor een kortdurend programma in de VS? Dan is een zomerprogramma wellicht iets voor jou. Er zijn allerlei opties, van een talenreis, tot college prep programma’s of vakinhoudelijke programma’s.

Volg EducationUSA op Instagram

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, beursmogelijkheden bij Amerikaanse universiteiten, webinars en nog veel meer?

 

 

Tussenjaar

Ben je binnenkort klaar met havo, vwo of het gymnasium? Een tussenjaar in de VS biedt je een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Dankzij het liberal arts systeem kun je nieuwe talenten en interesses ontdekken voordat je in Nederland verder gaat met je studie.

Community College

Aan een community college kun je je op allerlei vakgebieden ontwikkelen en in twee jaar een associate’s degree halen. Je kunt na afloop van je opleiding eventueel doorstromen in het derde jaar van een bachelorstudie.

Bachelorstudie

Wil jij een vierjarige bacheloropleiding in de Verenigde Staten volgen? Een bachelorstudie in de VS biedt je veel mogelijkheden om je op wetenschappelijk gebied te ontwikkelen. Naast je studie heb je veel ruimte om je sociale vaardigheden en talenten in de kunsten of sport te ontwikkelen.

Stories

Ben je benieuwd naar de ervaringen van (oud)studenten? Lees de stories op onze website

 

 

 

 

YouTube

Wil je de opnames van onze advising webinars terugzien? Bezoek dan ook ons YouTube kanaal.

Exchange

Tijdens je Nederlandse studie deelnemen aan een uitwisseling met een Amerikaanse universiteit heeft veel voordelen.

Transfer

Tijdens je Nederlandse studie overstappen naar een Amerikaanse universiteit? Dan ben je een transfer student en volg je een ander aanmeldproces.

Master

Na je bachelor een masteropleiding in de VS? Lees meer over verschillende soorten opleidingen, waaronder academische masters en professional degrees.

PhD

Na het behalen van een bachelordiploma kun je je aanmelden voor een master, maar je kunt ook direct starten met een PhD opleiding in de VS.

Fulbright beurzen

Wil je meer weten over Fulbright beurzen voor master of PhD studenten?

Onderzoek

Wil je tijdens je Nederlandse graduate opleiding voor een periode onderzoek doen in de VS of praktijkervaring opdoen zoals het lopen van co-schappen?

Stage

Wil je stage lopen in de VS? Een stageplek vinden is niet eenvoudig, maar niet onmogelijk als je op tijd begint en goed onderzoek doet naar de mogelijkheden.

Contact

Heb je na het doornemen van alle informatie nog vragen over jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met een van onze educational advisers.