Naar de VS

Heb je belangstelling voor een studie of een periode onderzoek in de VS? De Fulbright Commission heeft verschillende beurzenprogramma’s voor scholieren en studenten. Ben je op zoek naar algemeen advies over een bachelor of master in de VS? Bezoek dan onze adviespagina.

Op de volgende pagina’s vind je informatie over onze programma’s en beurzen.

 

Scholieren

Tussenjaar

Het Campus Scholarship Program is voor havo en vwo scholieren die een tussenjaar aan een goed aangeschreven liberal arts college willen studeren. Wil je meer weten over andere mogelijkheden voor een tussenjaar, bijvoorbeeld aan een community college? Bezoek dan onze adviespagina.

 

Volledige studie in de VS
Het vinden van geschikte Amerikaanse universiteit(en) en je hierbij aanmelden is een leuk en spannend proces, maar vraagt ook om een goede voorbereiding. Als EducationUSA Center bieden we ondersteuning bij het realiseren van een studie in de VS. Op onze adviespagina vind je alle informatie die je nodig hebt om dit proces succesvol te doorlopen.

Studenten, promovendi en wetenschappers

Fulbright beurzen

Het Fulbright programma opent deuren naar Amerikaanse universiteiten. Er zijn beurzen voor masterstudenten, promovendi en wetenschappers die les willen geven. Met een Fulbright beurs kun je in Amerika studeren of onderzoek doen.

 

Advies

Als EducationUSA Center bieden we ook graduate studenten ondersteuning bij het realiseren van een studie of onderzoeksperiode in de VS. Op onze adviespagina vind je alle informatie die je nodig hebt om dit proces succesvol te doorlopen.